lørdag den 12. juni 2010

Vi er vist bare en hundefamilie :)

Her en uge efter at vi mistede vores elskede Colliehund Bono, er vi godt i gang med at kikke på ny hund til familien. Vi må nok bare konstatere at vi er en hundefamilie - altså en familie hvor en hund bare er en naturlig del, og mangler netop nu.
Da jeg er førtidspensionist og derfor går hjemme samt ligger meget ned, er der rig mulighed for at  være noget for en hund - og omvendt ikke mindst, for det er da hyggeligere at tuller rundt herhjemme når der er en hund at snakke med.
Malthe, vores ældste dreng på snart 7 år, savner vores Collie - det kan vi mærke, selvom han måske ikke lige altid selv kan formulere det.
Birthe har altid snakket om at når vi skulle have en hund nummer 2, skulle det være en King Charles Cavalier. Det var egentlig planlagt til når Malthe skulle starte i skole, men vi syntes det blev for meget med 2 - og for dyrt. Men da vi nu står og vil have os en ny hund, så falder valget således højst sandsynligt på en Cavalier.
Vi var ude at kikke på et kuld i går. Et kuld hvor der  var blevet en lille Cavalier tæve ledig. Og endda i farven tricolour, som vi helst vil have grundet dets flotte og søde farver med det brune ved øjnene.
Her er et billede af Rosita (den sorte) samt hendes ene søskende.

1 kommentar:

  1. IHHHH hvor ser hun dejlig ud... Helt enig at denne race er sødest i tricolour. Vi har nogle stykker i omgangskredsen, der har hun hunde af denne race, og det er nogle dejlig hunde, og ikke særlig store. Tror også I er lidt heldig med at der var en tæve ledig, da det altid er dem, der bliver solgt først. Bliver spændende om vi skal i hunde skoven med sådan et par små damer kontra de to friske hanhunde vi var afsted med sidst... Bliver spændende at se om det bliver hende I vælger.
    God weekend

    SvarSlet