mandag den 12. april 2010

GAFFA.dk - Slash: Slash (Anmeldelse)

Gaffa skriver:
"Slash inviterer til rock 'n' roll-komsammen med overvejende succes
På dette soloudspil har Slash slået pjalterne sammen med en række af rocken og poppens mest markante talenter, og det er der på trods af den lidt blandede vokale landhandel kommet en ganske potent rockplade ud af. Åbningsnummeret Ghost sparker gildet overbevisende i gang, ført an af Ian Astbury fra The Cult. Fergie overrasker mod al forventning positivt ved at give den som overbevisende rock-chick på Beautiful Dangerous, som er en klassisk catchy rock-sang, der er en sikker trumf, allerede ved første gennemlytning. Både Ozzy, Lemmy og Iggy Pop lever op til deres status som yderst levende legender med stærke præstationer på de tre glimrende sange, de har fået tildelt. Den punkede Doctor Alibi med Lemmy i front er et af pladens klare højdepunkter, og det er decideret pragtfuldt at høre den evige køter Iggy proklamere: "I wanna whip it out and pee on the ground!" Der er heldigvis ikke noget Timbaland at spore i Chris Cornells formidable håndtering af Promise, der placerer Cornell tilbage i sit rette element, på en måde så alle Screams ubehageligheder er lykkeligt glemt. Slash spiller som en våd guitardrøm på samtlige numre, der dog er af lidt svingende kvalitet. Blandt de mindre heldige er den lidt klæbrige og klichéprægede ballade Gotten med Maroon 5's Adam Levine og den knapt så overbevisende Saint Is A Sinner med Rocco DeLuca. Der er ingen tvivl om, at albummet langt hen ad vejen har rockhjertet på rette sted, men samlet set fremstår det desværre ikke nær så helstøbt, som det med lidt held kunne have gjort".

Jeg er faktisk også tilfreds med dette potente rock album - fuld af rock korifæer og attitude, og ikke mindst en spade af guld :)

Læs her: GAFFA.dk - Slash: Slash (Anmeldelse)

2 kommentarer:

  1. Dette er min 3. Slash anbefaling og nu kan jeg nok ikke ignorere ham mere. Er det L.A. hard rock eller metal vi er ude i?

    SvarSlet
  2. Hej Kirpus :)
    Well - det er ikke metal, no way. Det er meget påvirket af den kunstner der synger på tracks. På Ozzy's medvirken går der Black Sabbath i lyden og måden Slash spiller guitar - og det er altså på den super gode måde. På Fergie er det nok nærmere L.A. rock med snert af bikertøz :) Chris Cornell's bidrag er lidt soft rock og sound som gamle Soundgarden.
    Alt sammen uden at miste sammenhæng, for det holdes trods alt sammen af Slash. Jeg synes det er spændende - ikke nyskabende - men god lytning.
    Jo - giv det en chance, men gå ikke amok med dankortet :)

    SvarSlet