torsdag den 18. marts 2010

With a little help from my friends...

Teksten er naturligvis fra The Beatles sang 'With a little help from my friends', skrevet af John Lennon og Paul McCartney og at finde på deres fantastiske album Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band fra 1967.
Måske handler sangen om venskab, deres interne problemer i bandet, ja oftest er det blevet tolket således at vennerne der synges om er drugs. De har da klart været på drugs af en eller anden art, om så det er smølfe svampe, for sådan et album kan man næppe komme frem til uden - og da slet ikke i 1967 hvor reference rammen på musikscenen var kunstnere som Elvis, Cliff Richard og Katy Bødtker.
Jeg vælger i dagens anledning at tolke det som venskab. Og netop i går fik jeg da brug for venner - endnu engang. Dejligt at have så tålmodige venner. Ryggen drillede meget og krykkerne kom frem fra sin plads. mMn børnene skulle jo hentes fra skole og børnehave - det gjorde deres søde farmor. Børnene skulle til svømning - og det hjalp Pede og Karina med. Tusinde tak. With a little help from my friends - går det hele meget bedre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar